ПРОЕКТ ЗА ИЗЛОЖБЕН КАЛЕНДАР НА БРКС И БКК ЗА БОК ЗА 2018 г.
| |
ВикторияЛайф | Дата: Воскресенье, 03.12.2017, 10:45 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Взято https://www.facebook.com/profile....n=group
Български Републикански Киноложки Съюз
ПРОЕКТ ЗА ИЗЛОЖБЕН КАЛЕНДАР НА БРКС И БКК ЗА БОК ЗА 2018 г.
Говорите за моей спиной? Значит я впереди! Обсуждаете мою жизнь? Значит она интереснее Вашей! Пытаетесь найти недостатки? Значит завидуете!ПРОДОЛЖАЙТЕ В ТОМ ЖЕ ДУХЕ!
|
|
| |
ВикторияЛайф | Дата: Воскресенье, 03.12.2017, 10:46 | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| МАРТ:
24 МАРТ, ГР. ПЛОВДИВ – CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА ОБЩ. ПЛОВДИВ“
25 МАРТ, ГР. ПЛОВДИВ – CAC, НАЦИОНАЛНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА „10 ГОДИНИ – ЮБИЛЕЙ НА НК „ЕПАНЬОЛ-БРЕТОН“
АПРИЛ:
15 АПРИЛ,ПРИЛ, ГР. СОФИЯ - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „МИРОСЛАВ АРСЕНОВ“
МАЙ:
6 МАЙ, ГР. РУСЕ - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА ОБЩ. РУСЕ“
26 МАЙ, ГР.ВРАЦА - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ, ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА ОБЩ. ВРАЦА“
27 МАЙ, ГР. МОНТАНА - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „СВЕТИ ДУХ“
ЮНИ:
17 ЮНИ, ГР. БАНКЯ - CAC, СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА БАНКЯ“
ЮЛИ:
6-16 ЮЛИ – ЕВРОПЕЙСКА СЕДМИЦА НА КИНОЛОГИЯТА, ГР. БУРГАС 7 ЮЛИ - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА „ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА ОБЩ. БУРГАС“
8 ЮЛИ - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНАТ 2018“
11 ЮЛИ – CAC, НАЦИОНАЛНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „ЗА КУПАТА НА ЛЕКООМ“
14 ЮЛИ - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА „ДЕН НА ДРУЖБАТА“
15 ЮЛИ - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „СВЕТОВНА КУПА 2018“
АВГУСТ:
4-5 АВГУСТ, ГР. ВЪРШЕЦ – НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА БЪЛГАРСКИЯ ФОЛКЛОР И БЪЛГАРСКИТЕ ПОРОДИ ЖИВОТНИ; СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКИ ПОРОДИ КУЧЕТА
СЕПТЕМВРИ:
2 СЕПТЕМВРИ, ГР. ВИДИН - CAC, НАЦИОНАЛНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „ ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА ОБЩ. ВИДИН“
ОКТОМВРИ:
20 ОКТОМВРИ, ГР. ПЛОВДИВ - CACIB, МЕЖДУНАРОДНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ „ФИНАЛИ НА СВЕТОВНА КУПА 2018“
21 ОКТОМВРИ, ГР. ПЛОВДИВ – CACIB, НАЦИОНАЛНА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА ЗА ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА „ЗА КУПАТА НА КДЛК – ПЛОВДИВ“
Говорите за моей спиной? Значит я впереди! Обсуждаете мою жизнь? Значит она интереснее Вашей! Пытаетесь найти недостатки? Значит завидуете!ПРОДОЛЖАЙТЕ В ТОМ ЖЕ ДУХЕ!
|
|
| |
ВикторияЛайф | Дата: Воскресенье, 03.12.2017, 10:48 | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Проект для выставки и камере на 2018 год.
Март:
24 марта, гр. ПЛОВДИВ - CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак и специализированная выставка для болгарской шепард собаки " для кубка мэра генерала. Пловдив
25 марта, гр. Пловдив - CAC, национальная выставка собак для всех пород собак " 10 лет - годовщина Нагорного Карабаха"
Апрель:
15 апреля, гр. София - CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак и специализированной выставки для болгарской овец собаки "Мирослав мышьяк"
Можно:
6 мая, гр. УЛОВКА - CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак и специализированная выставка болгарской овчарка для мэра мэра. Уловка "
26 мая, гр. ВРАЧАНСКАЯ - CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак и специализированная выставка для болгарской шепард собаки " для кубка мэра генерала. Врачанская "
27 мая, гр. МОНТАНА - CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак и специализированной выставки для болгарской овец собаки "Святой Дух"
Июнь:
17 июня, гр. БАНКЯ - CAC, специализированная выставка болгарской шепард собаки "для мэра Кубка"
Июль:
6-16 июля - европейская неделя из, гр. Бургас
ИЮЛЬ 7-CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак " для кубка мэра генерала. Бургас
ИЮЛЬ 8-CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак и специализированная выставка для болгарской шепард собаки "Европейский Чемпионат 2018"
11 июля - CAC, национальная выставка собак для всех пород собак и специализированная выставка болгарской овчарка для кубка
Июль 14-CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак "День дружбы"
15 июля - CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак и специализированной выставки для болгарской собаки овчарка 2018
Август:
4-5 августа 4-5 выршец - национальный совет болгарского фольклора и болгарский породы животных; специализированная выставка для болгарских пород собак
|
|
| |
ВикторияЛайф | Дата: Воскресенье, 03.12.2017, 10:48 | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Сентябрь:
2 сентября, гр. Видин - CAC, национальная выставка собак для всех пород собак и специализированная выставка болгарской овчарка для мэра генерала. Видин
Октябрь:
20 октября, гр. ПЛОВДИВ - CACIB, международная кинологов выставка для всех пород собак и специализированная выставка для болгарской шепард собаки "Финал Кубка мира 2018"
21 октября, гр. ПЛОВДИВ - CACIB, национальная кинологов выставка для всех пород собак "для кубка из - пловди
|
|
| |
ВикторияЛайф | Дата: Воскресенье, 02.05.2021, 09:56 | Сообщение # 5 |
 Генералиссимус
|
|
|
| |
ВикторияЛайф | Дата: Воскресенье, 02.05.2021, 09:57 | Сообщение # 6 |
 Генералиссимус
|
|
|
| |
ВикторияЛайф | Дата: Воскресенье, 02.05.2021, 09:57 | Сообщение # 7 |
 Генералиссимус
|
|
|
| |
ВикторияЛайф | Дата: Суббота, 09.04.2022, 16:19 | Сообщение # 8 |
 Генералиссимус
|
|
|
| |
|